Min torsdag:

| Kategori: Vardag


På den senaste tiden har jag blivit sjuk väldigt väldigt lätt och ofta, vilket är jätte jobbigt eftersom jag missar massor i skolan och nu när det är lov är det rätt segt att bara ligga hemma med en förkylning. Men nu är jag tid att plugga och kolla på one tree hill. True Love! Det är kaos i hela lägenheten för pappa och mami håller på att måla om i köket och troligen så kommer dom att måla bort min gröna vägg till vit, weey! 
 
Kollade på elsas värld idag och det kommer att släppas 2 nya avsnitt varje onsdag så jag länktar redan tills nästa onsdag! 

Keso cottage cheese

| Kategori:


Många bloggare bloggar ju om saker som är bra men jag kör tvärtom och "dissar" eller ger det kretik.
Prövade på keso mellamål som innehöll cashewnötter, apelsin, ananas och papaya och det var verkligen inte min smak. Tyckte att det smakade jätte äckligt och jag rekomenderar inte det hehe om man inte gillar den blandningen. För jag är en keso älskare men detta gillade jag inte! 

4 morgon svar:

| Kategori: Q/A


Q: Hej, kan du lägga ut ett par bilder på ditt hår? Jag klippte mig precis och nu är mitt hår kort, ungefär som dig, men jag känner mig verkligen jätte ful och osäker på mig själv nu. Jag har dessutom väldigt tjockt hår och jag vet inte hur jag ska ha det .. Kram!
A: Hejhej du ska absolut inte känna dig ful och osäker.. Dock gjorde jag också det hehe för det är ju jätte ovant och jag tycker själv att det är snyggare med längre hår och jag passar bäst i det. Jag har också väldigt tjockt hår men brukar klippa upp det. Jag har alltid toffs och om jag skulle ha nersläppt så är det plattat. Bara helt vanligt! Duger denna bilden eller vill du att jag tar bättre bilder både fram och bakifrån när d
Q: Kanske en jätte dum fråga men skulle du ha något emot om man skulle skriva till dig (som tjej) och kanske börja umgås? Hehe
A: Inte alls någon dum fråga! Skriv på du :)) 
 
Q: Läser du Hanna Schönbergs blogg? :)
A: Yees varje dag! 
 
Q: Kan inte du göra en julkalender för i år? Skulle vara jätte roligt!
A: Beror lite på hur du menar, men du kan väll alltid komma med lite förslag? Så kanske jag kan fixa ihop något :)) 

Morning

| Kategori: Vardag


Kan man ta en sämre bild en denna? Godmorgon på er, igår blev det bloggfri dag. Jag orkade inte rent ut sagt och jag hade inte tillgång till datan så värst mycket förutom på kvällen och då ville jag bara kolla på one tree hill. Sov hos Ellen och vi gjorde oss i ordning och åkte in till centralen kl 2 för att vinka av Hanna som skulle åka till stockholm. Men tåget gick 14:35 så jag och Ellen satt på centralen i ca 45 minuter och kollade runt i lite olika butiker och till sist fick vi ge henne en kram och vinkade av henne. Sen åkte jag hem och åt räckor och gick sedan till E igen och kollade på tv med hennes päron och syster. Jätte mysigt och i dag är varken Hanna eller Ellen hemma så då passar det perf att plugga för det är något jag verkligen måste göra! 
 

3 from today

| Kategori: Vardag







Fika i staden

| Kategori: Vardag


Hej sitter i vardagsrummet med Ellen och familjen mysmys. Jag och Ellen skulle åka till 4-gott och köpa godis men vi tog en spontan fika på espresso house och sen gick vi förbi 4-gott och köpte lite godis. Det var i alla fall jätte mysigt. Och nu ska jag strax äta middag, efter det tror jag att vi drar till Ellen och vi kanske tar och träffar Hanna också om hon har lust. 

ZARA LARSSON | BADBOYS

| Kategori: Vardag


 Riktigt ball låt och jag älskar videon! 

AW/XIII

| Kategori: Mode/Collage


Ni kanske har missat att Fanny Lyckman har gjort ännu en kollektion hos Nelly.com, Jag kollade igenom den nyss och det var inte riktigt något jag fastnade för men jag skulle absolut kunna tänka mig att beställa en kjol där ifrån som kommer in i veckan. Väldigt coola kläder om man säger så men kanske inte riktigt min still. Klicka dig till kollektionen HÄR.