about mee dååo

| Kategori: Om mig


Det värsta jag vet är när folk inte kan säga nej, rakt på sak utan måste slingra sig ut med olika anledningar.
 
Jag har inte skickat in modellbilderna ännu men jag ska, jag ska men hittar aldrig något rätt tillfälle att ta bilderna. 
 
Mina högsta drömmar är att bli modell, flytta till usa, och bli utbytes studen ett år i usa också! 
 
De flesta bloggarna jag läser är såna som jag är "bekant" med.
 
Alltid när jag ser någon på stan glor folk jätte mycket, i don't know why!! 
 
Jag har aldrig haft så kul i skolan sen jag började på bö, och jag ångra verkligen inte att jag byte en sekund. 
 
Jag älskar att fika med mina friendoozz så coozzy!! 
 
Jag utalar även ordet cozy fel hehe men det låter bättre så som jag säger det. 
 
 


Höstens Wanties

| Kategori: Mode/Collage


höstens wanties

Jag läste din kommentar

| Kategori: Vardag


Fick nyss en kommentar om att jag inte skulle sluta blogga och det var även ett blogginlägg som en annan tjej hade skrivit och ja läste igenom allt och yes det stämmer nästan till 100% men jag tänkter gick sluta blogga ännu iallafall. Jag har inte skrivit klart om mitt liv ännu! 
 

Min förmiddag

| Kategori: Videor


 

Jag fick ett ryck och ville gå ut och springa så bad Love följa med och vi sprang ca 2-3 kilometer. Men vi fick ta en paus vid östrasjukhuset och dricka vatten hehe! Snacka om pin.

A/Q

| Kategori: Q/A


Hej vilket friskis och svettis gym tränar du på? Där vid gubberogatan eller ine i stan?? Eller bådda? Är dom bra och stora eller inte? Hejhej, jag tränar än sålänge bara på den på norra gubberogatan och det är inte jätte stort men ganska lagom och jag tycker att det är bra. Det duger för mig. 
 
 

31 augusti

| Kategori: Vardag


Good morning all readers! Sitter i soffan och kollar tv och ska äta lite frulle. Tanken idag är att jag ska till gymmet med Maja, men vi får se om hon svarar på mitt sms. Sen vid fem tiden ska jag åka till min faster och jag sover även där för hon ska hjälpa mig med en spanska uppgift som jag har tills på måndag och jag har inte ens börjat!! Men det går nog bra xoxo
 

- Ben and jerry

| Kategori: Vardag


Heej, hade verkligen världen skönaste dag idag och dagen gick jätte fort. Direkt efter skolan tog jag och ellen bussen till henne för att vi glömde vatten flaska och lås till gymmet så vi åkte dit efter att vi hade varit hos ellen. På gymmet gick det oväntat bra, bara att det var lite långtråkigt att bara gå på bandet i 30 minuter. Men det var skönt nu efteråt och känner redan nu att jag kommer att ha träningsvärk i morgon. När jag kom hem var det mat och den väntatade en ben and jerry på mig så nu ligger halva kvar i frysen och den är antagligen uppäten redan i morgon. Men nu ska jag sätta på en film och senare sätta på mig mjukisar och träffa Love. 
 

I like 👇

| Kategori: Vardag