Cosycosssy

| Kategori: Vardag


En tillfällig header men designen är ny för jag vill ha lite sommrig men ändå höstig på något sätt.

Jag sitter i soffan och kollar på big rich texas och jag ska snart kolla när bussen går i morgon för att jag hoppade men sen blir det inte något mer jobbande förens på lördag. Och i morgon ska ja till stan för att ta spruta och sen ska jag ta ner resväskan och börja packa lite smått och även fixa tidinställda, sen har jag inget mer planerat vill nog bara vara hemma och ta det lugnt. Jag har än så länge hunnit fixa två tidinställda hehe!


BLOPPIS

| Kategori:


Jag köpte denna abercrombie kjolen i början utav denna månaden men den är alldeles för liten för mig. så därför tänkte jag sälja den här på bloggen till någon som kommer att få mer användning får den än vad jag har fått för den. 
 
Det är storlek XS (82cm) och jag säljer den för 250 kronor men det kan diskuteras och det är bara att skriva till mig på
Facebook: Linnea Jansson // kik: linneajanssonn // mail: [email protected] 
om du har några frågor om den eller är intresserad att köpa den. 
Jag kan mötas i stan eller frakta men då står du för frakent. Lycka till!
 

Tripp till stan

| Kategori: Vardag


Hej direkt efter jobbet så åkte jag hem och satte på mig mjukisbyxorna direkt och efter en stund kom Maja och vi bestämde oss sedan för att vi skulle mot stan så där var vi ett tag och jag fick med mig lite saker hem och vi tog även en ischai... muuuumms! Men nu ligger jag i sängen och tänkte fixa lite tidsinställda, kom med förslag puss vi hörs. 
 

Vad vill ni se

| Kategori: Vardag


Jag åker ju bort på lördag i en vecka för att jag, min faster och Linus ska upp till Lysekil där redan några andra släktingar redan är. Men nu till saken vad vill ni se på bloggen under en veckas tid? Jag tänkte fixa 2-3 tidinställda per dag och sedan bloggar jag självklart själv för det är jätte tråkigt med bara massa tidinställda. Men vad vill du se??


Onsdag morgon

| Kategori: Vardag


Hej på er min statestik lär ju ha gått ner en bit men jag är glad ändå. Det två senaste dagarna har lag legat hemma och kollat på big rich Texas och druckit frappe och smoothie. Men jag ligger i sängen och är helt klar men ska inte gå förens och 20 minuter så ska kolla instagram och sånt redan nu för jag glömde av min pin-kod så jag orkar inte rota fram pappret puk-koden nu på morgonen när nästan alla sover. Vi hörs senare idag. Kraaam!


28 JULI

| Kategori: Vardag


Hej på er, tänkte berätta lite smått om min dag eftersom jag varken har gjort några tidinställda eller bloggat själv. Men jag började dagen med att jobba 9-13 och jag blev inte körd idag så fick ta bussen så jag var uppe redan klockan sju. Efter jobbet åkte jag hem snabbt och möte upp Love och Arielle och vi möte sedan upp Nils uppe vid delsjön. Även om vädret var kast så badade vi ändå. Men nu är jag, Love och Arielle hos mig och jag ska träffa Nils lite senare.

Måste också säga hejdå till Love för att han åker till Turkiet i 2,5 veckor i morgon. Så det kommer bli nästan tre tråkiga veckor utan han (?). Men Ellen är hemma tills på tisdag och Arielle och Maja är ju troligen hemma.


Bloggar ikväll

| Kategori: Vardag



}{

| Kategori: Om mig


Jag älskar närkontakt!! Jag vill helst sitta på den jag sitter brevid och jag älskar att kramas • Jag lägger oftast alltid till något/några engelska ord i varje mening jag säger • Hatar folk som screenshotar på snapchat det har ingen mening isånnafall. (Finns undantag ibland) • Mina vänner stöttar mig till 100% och det är verkligen något jag borde ta vara på och lyssna på vad dom säger